Thuis

DAF International Trade Limited, Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Wanneer u uw huidige servers bevorderen, uw netwerk moet uitbreiden, of tot een vervangingsdeel opdracht geven in zeven haasten, moeten wij hier het maken gebeuren - snel.

 

Onze Opdracht

 

DAF International Trade Limited is een uitvoerige verdeler van IT hardware. Het is een online hardware en een verwant de dienstenpakhuis die concurrerende prijzen voor allerlei computerhardware zich specialiseert aanbieden in serverhardware, opslagoplossingen en verwante subsystemen. Sinds zijn gevonden in 2010 in Hongkong, DAF-nadruk op opties van HP/IBM/DELL Storages en Servers. Wij werken met het algemene agentschap van HP in het Grote gebied van China samen -Digitaal China en vervoert uitgebreide voorraadholdings van Componenten en Opties met inbegrip van: Harde Aandrijving, Geheugen, cpu, Heatsink, Controlemechanisme Cards, HBAs, Voedingen, Motherboards, Bijlagen, Interne etc. Aanleg van kabelnetten.

 

Ons verkooppersoneel wordt opgeleid en ervaren om u te helpen het deel of de delen krijgen uw zo snel mogelijk het zoeken. Dit is onze opdracht.

 

Onze Klanten

Echt een Globaal bedrijf.

In de loop van de afgelopen 7 jaar, zijn wij met succes en stap voor stap gegroeid. Nu hebben wij sterk groepswerk ontwikkeld dat u pre-sale de projectdienst, de verkoopdienst kon het best aanbieden en na de verkoopdienst ondertussen wij project overzee konden goedkeuren. Wij hebben nu een sterke handelbasis en een rek aan overal in deze wereld.

Onze klanten omvatten:

 

China DAF International Trade Limited, Bedrijfsprofiel 0

Wij zijn trots om te zeggen dat wij onze klanten een betaalbare en betrouwbare plaats hebben gegeven om gloednieuwe en gerenoveerde IT hardware sinds 2010 te kopen. Wij worden toegewijd aan het voorzien van onze klanten van eminente klantenservice en hoogte - kwaliteitsproducten. Wij hebben de zeer beste prijzen in de industrie omdat wij niet alleen onze producten verdelen, maar wij doen ook alle het renoveren van!


Ons pakhuis wordt gevuld met deskundig gloednieuwe en gerenoveerde hardware van alle zeer beste merken, zoals HP, Dell, IBM, en Sun Microsystems. Wij kunnen alles van GERENOVEERDE DELL-WERKSTATIONS aan HP-SERVERdelen verstrekken. Elk van onze producten worden meticulously getest alvorens wij hen van u ter beschikking stellen, en wij steunen dat met een grote garantie. Wanneer u door ons koopt, kunt u kwaliteitsproducten, deskundige verpakking, en ongelooflijk het snelle verschepen verwachten!

 

Wij behandelen het grootste deel van de IT concurrerende prijs van hardwareproducten hoogstens en de uitstekende kwaliteit. De tevredenheid van de klant is onze eeuwige achtervolging. Onze dienst is snelle levering, uitstekende kwaliteit, concurrerende prijs en vrije garantie door ons. Wij hopen oprecht u kon beginnen zaken met ons spoedig te doen.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

DAF was restablished in 2010 met een specialisatie in de verbeteringen van het computergeheugen, heeft DAF in een volwaardig e-commercecentrum gerijpt dat een grote en diverse de productendatabase van de computerhardware, met inbegrip van computergeheugen, harde aandrijving, Cpu, en andere toebehoren van alle belangrijke merken van servers, Desktops, notitieboekjes, laptops, en routers steunt. Wij hebben honderdduizenden verbeteringen met succes in een brede waaier van de industrieën met inbegrip van gezondheidszorg, onderwijs, de juridische, financiële diensten, productie, defensie, overheid, mededelingen, en meer voltooid.

 

 
Het creëren van de markt voor harde aandrijving. In 2010, lanceerden wij www.serverharddiskdrive.com om een klein nichemarkt, verkopend Compaq en HP-Ondernemings een harde aandrijving voor Proliant-servers te dienen. Sedertdien hebben wij meer dan 52 miljoen gigabytes opslag aan meer dan 27.000 klanten verkocht. Nu, behandelen wij alle merkenservers zoals DELL, EM, HP, IBM, LENOVO, SUN.etc.
 
Het uitbreiden van ons productdienstenaanbod. In 2011, antwoordend aan de klantenvraag, breidden wij serverharddiskdrive.com-website uit om servergeheugen te omvatten, en uiteindelijk, alle delen nodig om 28+ miljoen Proliant-servers sold* sinds 2010 te steunen. (* vanaf December 2017)
 
Nu aanbiedend servers. Onlangs, in 2018, hebben wij beschikbare gerenoveerde Proliant-servers gemaakt om aan de behoeften van onze loyale klanten verder te voldoen.
DAF International Trade Limited, DAF International Trade Limited, DAF International Trade Limited, DAF International Trade Limited, DAF International Trade Limited,
1 2 3 4 5
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Handelsmaatschappij

Verkoper

Merken : DAF

Jaarlijkse omzet : 1000000-1500000

Opgericht Jaar : 2010

Export pct : 80% - 90%